За скандална измама в Ергенът“ разкри сайтът Intrigi.bg. Оказва се, че

...
За скандална измама в Ергенът“ разкри сайтът Intrigi.bg. Оказва се, че
Коментари Харесай

Скандал в Ергенът: Алек крие гадже

За скандална машинация в „ Ергенът “ разкри сайтът Intrigi.bg. Оказва се, че Алек Младенов не покрива най-важното изискване за присъединяване в риалити шоуто, а точно – да е ерген! Още преди да влезе в предаването той е имал сериозна другарка, с която е и до през днешния ден.

„ Редовно ги виждам дружно в заведението, в което работя. Държат се влюбено и са дружно от дълго време “, разкрива информатор, който добре познава Алек. Мистериозната му приятелка е руса, на забележима възраст над 30-те и има дете. Но най-важното – не е нито една от участничките в „ Ергенът “.

Това още веднъж се покрива с информацията, че победителка този сезон няма да има и Алек ще си тръгне самичък. И въпреки че това е негово право, за почитатели на предаването си остава горчивият привкус от следващата машинация. Същата обстановка се получи и в първия сезон, когато малко преди финала гръмна новината, че Виктор Стоянов всъщност е имал гадже още преди да влезе в риалити формата.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че Алек не единствено лъже за персоналния си живот, само че и е неоткровен в държанието си. Хора от обкръжението му разкриха, че телевизионният му облик е радикално друг от действителния. „ В всекидневието си той рядко се усмихва, не е по никакъв начин по шегите и хумора. Изключително сериозен човек – нищо общо с необятната усмивка, която гледаме от екрана “, разказват осведомени.

„ Ергенът не е този, за който се показва! Познавам го отвън формата – в действителност доста учтив човек, само че нито е обикалял света, нито е толкоз разговорлив, нито има възприятие за комизъм “, разкри различен самостоятелен източник.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР